Σώθηκε ένα μέρος από τα εμπορεύματα, που είχαν κάνει φτερά από την αποθήκη μιας επιχείρησης αθλητικών ειδών στο Κιλκίς, καθώς ταυτοποιήθηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας και εντοπίστηκαν οι τέσσερις Ρομά οι οποίοι την διέρρηξαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.
Οι δράστες έκλεψαν αθλητικά ρούχα και παπούτσια συνολικής αξίας 4.500 ευρώ, από τα οποία βρέθηκαν στα σπίτια τους είδη αξίας 1.700 ευρώ που παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της αποθήκης. Τα υπόλοιπα τα παρέδωσαν σε έναν Έλληνα που δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι στις 7 Μαρτίου δύο από τους δράστες είχαν διαλύσει μια μοτοσικλέτα σε περιοχή του Κιλκίς και είχαν κλέψει διάφορα εξαρτήματα αξίας 450 ευρώ. Σε βάρος των τεσσάρων Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή από κοινού, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους