Γιάννης Αγγελικούσης: To συγκινητικό μήνυμα της κόρης του προς τους εργαζόμενους του Ομίλου

Γιάννης Αγγελικούσης: To συγκινητικό μήνυμα της κόρης του προς τους εργαζόμενους του Ομίλου

Τι λέει για τη περιπέτεια του πατέρας της και την κατάσταση της υγεία του - Τι ζητά από τους εργαζόμενους

aggelikousis-00
Μήνυμα στα στελέχη του Ομίλου Αγγελικούση έστειλε σήμερα η κόρη του Γιάννη Αγγελικούση, Μαρία, η οποία συνδιοικεί τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Μέσω του μηνύματος, το οποίο έχει υπόψιν του Newmoney αφού περιγράφει την κατάσταση του πατέρα της ως κρίσιμη αλλά σταθερή τους παροτρύνει, όπως θα έκανε και εκείνος να συνεχίσουν την εργασία τους με τη φράση «business as usual».

Πιο συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου αρρώστησε το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία θέλω να σας πω, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, ότι νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος και με τιμά που εργάζομαι με μία ομάδα επαγγελματιών τόσο υψηλά καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει καθένας από εσάς και όλοι μαζί να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχιζόμενη σκληρή δουλειά και υποστήριξη.

Μαρία Αγγελικούση».

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε πως «κτανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ».


Ειδήσεις σήμερα 

Ανοίγουν αύριο κομμωτήρια, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι - Πώς θα μετακινούνται οι πολίτες 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών «αδειάζει» τον Εξαδάκτυλο για την επιστράτευση 

Ο γολγοθάς του Έλληνα αστυνομικού που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στη Σαουδική Αραβία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης