Ιωάννινα: Στη φυλακή φυγόποινος ληστής με τελεσίδικη καταδίκη
Θα εκτίσει ποινή κάθειρξης δυο ετών, ενός μηνός και 20 ημερών - Χειροπέδες και σε φυγόποινο στη Λιβαδειά
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένας τυχαίος έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν Έλληνα στα Ιωάννινα, αποκάλυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για ληστεία.
Ο φυγόποινοςσυνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Με δική του εντολή, εγκλείστηκε στο κατάστημα κράτησης Σταυρακίου, όπου θα εκτίσει την ποινή κάθειρξης δυο ετών, ενός μηνός και 20 ημερών στην οποία είχε καταδικαστεί.
Φυγόποινος συνελήφθη και στην Λιβαδειά
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας Έλληνας που εντοπίστηκε στη Λιβαδειά μετά από αναζητήσεις. καθώς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 μηνών.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.