Ιωάννινα: Στη φυλακή φυγόποινος ληστής με τελεσίδικη καταδίκη
Θα εκτίσει ποινή κάθειρξης δυο ετών, ενός μηνός και 20 ημερών - Χειροπέδες και σε φυγόποινο στη Λιβαδειά
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένας τυχαίος έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν Έλληνα στα Ιωάννινα, αποκάλυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για ληστεία.
Ο φυγόποινοςσυνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Με δική του εντολή, εγκλείστηκε στο κατάστημα κράτησης Σταυρακίου, όπου θα εκτίσει την ποινή κάθειρξης δυο ετών, ενός μηνός και 20 ημερών στην οποία είχε καταδικαστεί.
Φυγόποινος συνελήφθη και στην Λιβαδειά
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας Έλληνας που εντοπίστηκε στη Λιβαδειά μετά από αναζητήσεις. καθώς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 μηνών.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.