Καιρός στην Αθήνα: Τριήμερο με συννεφιά και τοπικές βροχές - Δείτε χάρτες
Ο καιρός την Kαθαρά Δευτέρα: Καταιγίδες και μποφόρ
Ο καιρός στην Αθήναπροβλέπεται άστατος για τις επόμενες ημέρες, με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές.
Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε όλη τη χώρα - Τι πρέπει να ξέρεις
-Τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση Παρασκευή και Σάββατο, μας τα χαλάει ο καιρός από την Καθαρά Δευτέρα
-Θερμοκρασία σε άνοδο το επόμενο διήμερο, πτώση την Καθαρά Δευτέρα
-Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ, ενισχυμένοι τη Δευτέρα
Προς το μεσημέρι αναμένουμε μεμονωμένες καταιγιδες σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Κλείσιμο
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα.
Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί τον καιρό στην Αθήνα την Κυριακή - Βροχερός ο καιρός μια ημέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα
Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα
Δείτε βίντεο: Ο καιρός στην Αθήνα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα: Τριήμερο με συννεφιά και βροχές
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.