Μακρή (ΘΕΜΑ 104,6): Υπάρχει ενθάρρυνση για αναταραχές, ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει

Μακρή (ΘΕΜΑ 104,6): Υπάρχει ενθάρρυνση για αναταραχές, ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει

«Θέλω να πιστεύω ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού κάποιους θα τους βάλει προ των ευθυνών τους», τόνισε 

ZETTAMAKRI-800
«Δεν θα πω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αναταραχής, όμως υπάρχει μια τέτοια ενθάρρυνση που πάει εκεί η σκέψη», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Τόνισε δε, ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κοινοβουλευτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν αποδοκιμάζουν τέτοια φαινόμενα ενώ έχει τύχει να είναι παρούσες και παρόντες μπροστά σε τέτοια περιστατικά.

Ενώ η κ. Μακρή ευχήθηκε να μην υπάρξει συνέχεια της έντασης. «Θέλω να πιστεύω ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού κάποιους θα τους βάλει προ των ευθυνών τους», τόνισε η κ. Μακρή προσθέτοντας ότι «αυτός ο τρόπος διχασμού δεν εξυπηρετεί κανέναν και ειδικά όσους τον καλλιεργούν».

Στα θέματα της δικής της αρμοδιότητας η κ. Μακρή ήταν επιφυλακτική χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων, υπογραμμίζοντας ότι εξαρτάται από τους ειδικούς και τα επιδημιολογικά δεδομένα. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι είναι επιθυμητό έως το Πάσχα να υπάρξει μια εξομάλυνσης της κατάστασης.

Επιπλέον, η υφυπουργός αναφέρθηκε και στην κόπωση αλλά και τον εκνευρισμό που έχουν αρκετοί πολίτες λόγω της δύσκολης κατάστασης εν μέσω της πανδημίας. Εξήγησε ότι και η ίδια έχει επηρεαστεί με αυτή την κατάσταση, όμως αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της στιγμής. Όπως εξήγησε είμαστε στο τέλος του δρόμου με τα εμβόλια να αυξάνονται και την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας να είναι ενθαρρυντική.






Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικαράγουα: Αλλεπάλληλες ισχυρές εκρήξεις στο ηφαίστειο Σαν Κριστόμπαλ-Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το Αρκάνσας επιβάλλει σχεδόν απόλυτη απαγόρευση της άμβλωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης