Κοζάνη - ΑΑΔΕ: «Αναγνώριση γενναιότητας» για τους υπαλλήλους της ΔΟΥ που αφόπλισαν τον δράστη της επίθεσης με τσεκούρι
Επιστολή του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή στους δυο υπαλλήλους για την επίθεση του αγνώστου με το τσεκούρι
Στην αναγνώριση ανδραγαθίας των υπαλλήλων Αλεξάνδρας Μπατσή και Παναγιώτη Παρίση (συμβασιούχου) προχώρησε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
Στην επιστολή του προς τους δύο υπαλλήλους, ο κ. Πιτσιλής εκφράζει τα συγχαρητήρια της υπηρεσίας και σημειώνει ότι χάρη «στο απαράμιλλο θάρρος, την ψυχραιμία, την αυτοθυσία και γενναιότητα που επέδειξαν οι δύο υπάλληλοι, κατάφεραν μαζί με τον διευθυντή της ΔΟΥ να αφοπλίσουν τον δράστη παίρνοντας το τσεκούριαπό τα χέρια του και αποτρέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις».
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ χαρακτηρίζει ως «αξιέπαινη τη συμπεριφορά και τη στάση» των παραπάνω δύο υπαλλήλων και τονίζει ότι η προσπάθειά τους«θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από την Υπηρεσία, θέτοντάς τους ως υπόδειγμα ήθους και αλληλέγγυας συμπεριφοράς».
Το αίτημα αναγνώρισης ανδραγαθίας των δύο υπαλλήλων είχε μεταφέρει με επιστολή του στην ΑΑΔΕ ο βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωσταντινίδης.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς