Φλώρινα: Με ΚΤΕΛ έστειλαν ηρωίνη, χάπια και σύριγγες

Φλώρινα: Με ΚΤΕΛ έστειλαν ηρωίνη, χάπια και σύριγγες

Οι παραλήπτες συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στα σπίτια τους εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών - Χειροπέδες και σε έναν 31χρονο για διακίνηση

ktel_dema
Το δέμα που παρέλαβαν από το ΚΤΕΛ δυο Έλληνες σε περιοχή της Φλώρινας κρίθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμυνταίου, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής, το άνοιξαν και βρήκαν μέσα μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια και σύριγγες.

Οι δράστες ηλικίας 31 και 37 χρόνων συνελήφθησαν και ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν 175,93 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3,03 γραμμάρια ηρωίνης, 5,5 ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας, δυο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και τέσσερις σύριγγες. Έτσι, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο αποστολέας του δέματος.

Με αυτοκίνητο μετέφερε ηρωίνη

Πάλι στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 31χρονος Έλληνας μετά έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπου κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 16,5 γραμμαρίων. Ο 31χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης