Ξάνθη: Με το ΚΤΕΛ μετέφερε ναρκωτικά μια γυναίκα

Ξάνθη: Με το ΚΤΕΛ μετέφερε ναρκωτικά μια γυναίκα

Βρήκαν περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης, ηρωίνη καθώς και άγνωστης προέλευσης σκόνη - Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ηράκλειο

Xanthi-KTEL-narkwtika
Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε μια Ελληνίδα μόλις αποβιβάστηκε από ένα υπεραστικό λεωφορείο στον σταθμό του ΚΤΕΛ στην Ξάνθη, καθώς είχαν στοιχεία ότι στις αποσκευές της μετέφερε ποσότητες ναρκωτικών.

Πράγματι, μόλις τις άνοιξαν οι αστυνομικοί, βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 521,7 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και άλλη μία συσκευασία που περιείχε άγνωστη σκόνη βάρους 308,4 γραμμαρίων η οποία εστάλη για εργαστηριακή εξέταση. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που άσκησε δίωξη σε βάρος της για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν θα παρέδιδε σε κάποιον άλλο το παράνομο εμπόρευμα.

Είχε στο σπίτι μισό κιλό κάνναβης, ζυγαριά και κλομπ

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη ένας Έλληνας που έκρυβε στο σπίτι του 495 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με 50 ευρώ και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα 

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης