Νικολάου για Κουφοντίνα: Αποδέχτηκε τον ορό, οι γιατροί είναι από πάνω του

Νικολάου για Κουφοντίνα: Αποδέχτηκε τον ορό, οι γιατροί είναι από πάνω του

«Δεν μπορεί με τίποτα κανείς κρατούμενος να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, εκτός αν είναι υπόδικος. Το αίτημα του κάθε κρατουμένου εξετάζεται από το αρμόδιο όργανο: την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών» ξεκαθάρισε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής

dimitris-koufontinas
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε στο Mega η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία ενημέρωσε και για την υγεία του. «Αποδέχθηκε τον ορό, οι γιατροί είναι από πάνω του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί με τίποτα κανείς κρατούμενος να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, εκτός αν είναι υπόδικος. Το αίτημα του κάθε κρατουμένου εξετάζεται από το αρμόδιο όργανο: την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών» ξεκαθάρισε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.





Σημειώνεται πως ο αρχιεκτελεστής της 17Ν συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας, με αίτημα τη μεταγωγή στον Κορυδαλλό, και χθες η υγεία του παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, καθώς υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και οι γιατροί προχώρησαν σε ανάνηψή του, σε συμφωνία με την εισαγγελική εντολή προς αυτή την κατεύθυνση.

Το αίτημα που κατέθεσε η υπερασπιστική γραμμή του Δημήτρη Κουφοντίνα για διακοπή ή αναβολή της έκτισης ποινής του, δεν εγκρίθηκε.

«Ελάχιστοι καταδικασμένοι της 17Ν έχουν μείνει στον Κορυδαλλό και θα φύγουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες» τόνισε η κυρία Νικολάου, προσθέτοντάς πως το εν λόγω σωφρονιστικό ίδρυμα παραμένει κλειστό λόγω κορωνοϊού.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα δημοσκόπηση: Στο 13,7% η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κρας τεστ» για τα μέτρα το Σαββατοκύριακο - Τι ισχύει για τους κωδικούς 4 και 6, τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

MasterChef: Η παρολίγον... τούμπα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης