Θεοδωρικάκος για Κουφοντίνα στον ΘΕΜΑ 104,6: Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία φωνή από το χθες

Θεοδωρικάκος για Κουφοντίνα στον ΘΕΜΑ 104,6: Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία φωνή από το χθες

«Η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου δεν πρέπει να επιτρέψουν στον κ. Κουφοντίνα να πάρει καμία ζωή, ούτε καν τη δική του» τόνισε στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο πρώην υπουργός Εσωτερικών

takis_theodorikakos_again
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας στον «ΘΕΜΑ 104,6» τη στάση της Κουμουνδούρου στο θέμα του Κουφοντίνα. «Οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται από όλους, κακώς η αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε αυτό το θέμα για να δημιουργήσει τεχνητή πόλωση« δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και επισήμανε ότι «η χώρα χρειάζεται ενότητα και σχέδιο για να προχωρήσει».

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουσα τον κ. Δρίτσα να λέει όσα λέει», συνέχισε στο σκεπτικό του ο κ. Θεοδωρικάκος, «είναι λυπηρό η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μία φωνή από το χθες». «Οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της να καταδικάσουν με απόλυτο και σαφή τρόπο φωνές διχαστικές και απομονωμένες από την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων» προσέθεσε.

«Η Δημοκρατία και το Κράτος-Δικαίου δεν εκβιάζονται, δεν πρέπει να επιτρέψουν από τον κ. Κουφοντίνα να πάρει καμία ζωή, ούτε καν τη δική του» κατέληξε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Ακούστε ΕΔΩ τα όσα είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον «ΘΕΜΑ 104,6 για το θέμα Κουφοντίνα.
Κλείσιμο

Ακούστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εσωτερικών στον «ΘΕΜΑ 104,6».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης