Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό με δύσπνοια πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής - Ήταν θετικός στον κορωνοϊό
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο πρώην ποδοσφαιριστής μετέβη στον Ευαγγελισμό πριν από λίγη ώρα από τη σύζυγό του η οποία επίσης παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου covid19
Φρίξος Δρακοντίδης
Στον Ευαγγελισμόμετέβη εσπευσμένα με δύσπνοια 41χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας με δύσπνοια καθως η κατάσταση του χειροτέρεψε τις τελευταιες 48 ωρες. Ο πρώην διεθνης ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊόκαι είχε τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα.
Ωστόσο τις δύο τελευταίερς μέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να κριθεί αναγακία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο πρώην ποδοσφαιριστής μετέβη στον Ευαγγελισμό πριν από λίγη ώρα από τη σύζυγό του η οποία επίσης παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου covid19.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.