Με «διπλή» προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε νωρίτερα την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας. Ο κ. Τσιόδρας φορούσε μία μαύρη χειρουργική μάσκα, που φαινόταν σα να υπήρχε από μέσα και η «κλασική» γαλάζια, τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα της Γερουσίας για να μιλήσει στους βουλευτές-μέλη της Επιτροπής.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.