Κυψέλη: «Κορωνο-πάρτι» με 42 καλεσμένους σε διαμέρισμα!
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, για παράβαση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ - «Καμπάνες» 300 ευρώ στους συμμετέχοντες
Παράλληλα, επιβλήθηκαν 42 πρόστιμα των 300 ευρώ στους συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας κατά περίπτωση.
Σημειώνεται, ότι χθες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα 65.739 έλεγχοι, από τους οποίους οι 4.535 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 1.782 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 15 συλλήψεις.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.