Χίος: Μετανάστες με ρόπαλο τα έκαναν... γης Μαδιάμ σε κατάστημα

Χίος: Μετανάστες με ρόπαλο τα έκαναν... γης Μαδιάμ σε κατάστημα

Αφού ξεκίνησαν να τσακώνονται μεταξύ τους μπούκαραν στο μαγαζί και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους - Ανήλικος συνελήφθη στην Πάτρα να κυκλοφορεί στους δρόμους με μαχαίρι 23 εκατοστών

astynomia_1_750x512
Τα έχασε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στο κέντρο της πόλης της Χίου ο οποίος παρακολουθούσε αμέτοχος τον άγριο καυγά μεταξύ μιας ομάδας αλλοδαπών στον δρόμο, όταν είδε ξαφνικά τρεις από αυτούς να ορμούν στο μαγαζί του και να τα κάνουν… γυαλιά-καρφιά!

Παρά τις παρακλήσεις του να μην προκαλούν ζημιές, οι εισβολείς εξακολούθησαν για άγνωστο λόγο να τα σπάνε, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα ξύλινο ρόπαλο! Ο καταστηματάρχης και άλλοι πολίτες ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ακινητοποίησαν δυο από τους μετανάστες ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το ρόπαλο και σε βάρος των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Πιτσιρίκος κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρι στην Πάτρα

Φορούσε μάσκα ένας 15χρονος Έλληνας, που υποβλήθηκε σε έλεγχο αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Πάτρα, το βράδυ της Παρασκευής, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» συνολικού μήκους 23 εκατοστών! Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ο ανήλικος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία του σε βάρος των γονέων του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο... παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στην κατάψυξη η χώρα την Κυριακή - Κρύο και παγετός μετά τον χιονιά

Έτσι θα επαναλειτουργήσει η αγορά από αύριο - Αναλυτικός οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης