Πετρούπολη: Ανήλικοι ληστές με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 380 ευρώ από μίνι μάρκετ

Πετρούπολη: Ανήλικοι ληστές με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 380 ευρώ από μίνι μάρκετ

Οι ληστές ταμπουρώθηκαν σε παρακείμενη πολυκατοικία και λίγο αργότερα συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ - Τι δηλώνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης

omada_dias
Ανήλικοι ληστές με μαχαίρια, εισέβαλαν το απόγευμα του Σαββατου σε μίνι μάρκετ στην Πετρούπολη, απείλησαν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν 380 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης τους καταδιωξε και οι ανηλικοι ληστες με τα μαχαίρια ταμπουρώθηκαν σε πολυκατοικία λιγα μετρα μακριά απο το σημείο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί απο το τμήμα Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι έφθασαν στο σημείο μπήκαν στην πολυκατοικία και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ανηλικους ληστες. Σύμφωνα με πληροφορίες προκειται για Έλληνες εφήβους ηλικίας 15 και 16 ετών.

Οπως επισημαίνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης Γιώργος Σταματάκης «οι συνάδελφοι μου δινουν καθημερινά μαχη με την εγκληματικότητα στις δύσκολες περιοχές της Δυτικής Αττικης ομως παρά τις ελλειψεις και τα προβλήματα καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους και την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη απο την ασφάλεια του πολίτη».
stamatakis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης