Ζάκυνθος: Αντιδήμαρχος άνοιξε το μαγαζί του για γύρισμα και συνελήφθη
Μέσα στο μαγαζί βρίσκονταν περί τα 15 άτομα, τα περισσότερα χωρίς μάσκες!
Μάνος Τσαγκαράκης
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας αντιδήμαρχος Ζακύνθου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, καθώς άνοιξε το κατάστημα που διατηρεί για να γίνει… τηλεοπτικό γύρισμα!
Οι άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν μαζί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής του γυρίσματος, παρ’ όλο που το τηλεοπτικό συνεργείο είχε όλες τις απαραίτητες άδειες και τα μέλη του φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο, στο κατάστημα του αντιδημάρχου υπήρχαν περί τα 15 άτομα, τα περισσότερα χωρίς μάσκες!
Οι αστυνομικοί επέβαλαν τα σχετικά πρόστιμα στον αντιδήμαρχο ιδιοκτήτη του καταστήματος επειδή άνοιξε παράνομα και στον εκπρόσωπο της εταιρείας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και τους όρισε τακτική δικάσιμο. Πρόστιμα βεβαιώθηκαν και στα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο μαγαζί.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.