Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί στο Χαλάνδρι.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου, μετά από έρευνα του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προηγηθεί διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση του 46χρονου στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, με ορμητήριο οικία στην περιοχή του Χαλανδρίου, η οποία είχε τεθεί υπό διαρκή διακριτική επιτήρηση.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλά και στην κατοχή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.