Απίστευτες εικόνες παραμονή των Χριστουγέννων έξω από το υποκατάστημα γνωστής εταιρείας ταχυμεταφορών στον Άγιο Δημήτριο.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter, οι υπάλληλοι της Speedex έχουν παρατήσει τα δέματα έξω από τον χώρο του καταστήματος, σαν να είναι... σκουπίδια, δημιουργώντας στην ουσία ακόμα μία εστία μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ανοιχτά δέματα με τα ρούχα έξω στο δρόμο, αλλά και μέσα στο κατάστημα, συνθέτουν το εξοργιστικό σκηνικό, για το οποίο, κατά πληροφορίες, υπήρξε ήδη καταγγελία στους αρμόδιους φορείς.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους