Την αυστηρή τήρηση των μέτρων ειδικά για τις ημέρες των αργιών αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που εκτάκτως σήμερα, αντί για την Παρασκευή θα κάνει ενημέρωση για την πανδημία.
Στην ενημέρωση βεβαίως θα βρίσκονται η κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου, ο κ.Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Η παρουσία του κ.Χαρδαλιά κρίνεται επιβεβλημένη ενόψει τωνεορτών των Χριστουγέννωνκαι αυτό που αναμένεται να πει είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση των μέτρων, ώστε να μην μας κοστίσει αυτό στη συνέχεια με νεα επιδημιολογική επιβάρυνση.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.