Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο υπεύθυνος της κλινικής Covid του νοσοκομείου Κατερίνης
Το ανακοίνωσε μέσω Facebook
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος της Κλινικής COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, Ιατρός κ. Ηρακλής Τσανικίδης γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει σε κατ’ οίκον απομόνωση σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Και αυτό λίγες μόλις ημέρες μετά την συνάντηση του με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίον συζήτησαν τις ελλείψεις του Γ.Ν. Κατερίνης σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας του τεράστιου επιδημιολογικού φορτίου της Πιερίας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη