Χαλκίδα: Δύο αλλοδαποί οι δολοφόνοι του επιχειρηματία

Χαλκίδα: Δύο αλλοδαποί οι δολοφόνοι του επιχειρηματία

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται - Από έρευνες προέκυψε ότι ήταν γνωστοί του

αστυνομια-1
Πλήθος αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του 51χρονου Νίκου Τ. στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Χαλκίδα, αποκάλυψαν την ταυτότητα των δολοφόνων του που ήταν δυο γνωστοί του αλλοδαποί, στους οποίους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα του!

Οι δράστες προκάλεσαν ασφυξία στον άτυχο επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας, αφού πρώτα τον είχαν δέσει γυμνό σε μια καρέκλα, πιθανότατα για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Τελικά, αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος, που βρέθηκαν άνω-κάτω, άρπαξαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι και άγνωστο αριθμό κοσμημάτων. Στη συνέχεια, διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Smart του θύματος, το οποίο εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας όπου εντοπίστηκε αργότερα.

Από τα αποτυπώματα στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και στο αυτοκίνητο, προέκυψαν τα στοιχεία των δυο δολοφόνων, οι οποίοι είχαν έρθει παράνομα στη χώρα και μάλιστα ο ένας είχε συλληφθεί το Μάιο του 2019 σε περιοχή της Αττικής για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Όμως, δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται από τους άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο 51χρονος Νίκος Τ. είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, όταν η αδελφή του ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της και πήγε μαζί με την μητέρα τους στο σπίτι του για να δουν αν είναι καλά. Ανοίγοντας την πόρτα, δοκίμασαν ένα ισχυρό σοκ καθώς τον βρήκαν νεκρό και δεμένο στην καρέκλα φορώντας μόνο το εσώρουχό του, ενώ όλοι οι χώροι ήταν άνω-κάτω.

Ειδήσεις σήμερα

Άγρια συμπλοκή στα Καμίνια: Αδίστακτος Πακιστανός πίσω από τη σφαγή με τον ένα νεκρό

Προς παράταση καραντίνας και «σιωπηρά» Χριστούγεννα λόγω πανδημίας

Pfiser και BioNTech έτοιμες να ρίξουν στην αγορά το εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης