«Συναγερμός» σήμανε στις τοπικές αρχές της Ηλείας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊούσε εργάτη γης στη Μανωλάδα.
Ο 27χρονος Πακιστανός μετφέρθηκε και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η ινχηλάτηση επαφών του από τον ΕΟΔΥ, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο 27χρονος πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Σημειώνεται ότι στη Μανωλάδα, ζουν περίπου 6.000 μετανάστες εργάτες γης και η διασπορά του ιού στις τάξεις τους είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τοπικές και υγειονομικές αρχές.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»