Μια μικρή…περιπέτεια πέρασαν σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού σε καφενείο στον Βόλο, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία που υπήρχε, παρέμενε ανοικτό, μετά τη λήξη του ωραρίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, περίπου 15 λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα κατάφεραν οι αστυνομικοί να πείσουν τον ιδιοκτήτη καφενείου στον Βόλο να τους ανοίξει, μετά από μια…ώρα περίπου αναμονής, την πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.
Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.