Μυτιλήνη: Έπιασαν και τον τρίτο δράστη της αιματηρής ληστείας

Μυτιλήνη: Έπιασαν και τον τρίτο δράστη της αιματηρής ληστείας

Οι τρεις  κακοποιοί έστησαν ενέδρα σε έναν 23χρονο αλλοδαπό την περασμένη Παρασκευή και τον τραυμάτισαν για να τον ληστέψουν

opke
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε και ο τρίτος από τους ληστές που έστησαν ενέδρα σε έναν 23χρονο αλλοδαπό στη Μυτιλήνη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και δεν δίστασαν να τον τραυματίσουν για να αρπάξουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του.

Σε βάρος του 23χρονου Έλληνα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μυτιλήνης, καθώς είχε ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή του στην ληστεία, την οποία είχε διαπράξει μαζί με έναν 31χρονο, ενώ ένας 20χρονος συνεργός τους ενεργούσε ως τσιλιαδόρος. Οι δυο φυσικοί αυτουργοί επιτέθηκαν στον 23χρονο αλλοδαπό, τον τραυμάτισαν με γροθιές και με ένα αιχμηρό αντικείμενο και του άρπαξαν 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου ο 31χρονος και ο 20χρονος τσιλιαδόρος, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκε ένα στιλέτο με λάμα μήκους 12 εκατοστών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε και για τους τρεις αφορά στα αδικήματα της ληστείας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.


Ειδήσεις σήμερα:

Σουρεάλ προσευχή της πνευματικής συμβούλου του Τραμπ με... συμμαχίες δαιμόνων και αγγελικές ενισχύσεις!

Τσιόδρας: «Νοσηλεύονται 1.600 άνθρωποι από ιό που κάνει πνευμονία - Αριθμός-ρεκόρ για τη σύγχρονη ιστορία»

Οδηγός παρέσυρε παιδί που έκανε ποδήλατο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης