Εικόνες που προκαλούν ντροπή, αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν νωρίς το πρωί της28ης Οκτωβρίουστο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Άγνωστοι για τους οποίους δεν χωρούν χαρακτηρισμοί, «επέλεξαν» να βεβηλώσουν τον χώρο, βάφοντας με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.
Η βεβήλωση μάλιστα έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου.
Αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, με εντολή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου έσπευσε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο του Λεωνίδα.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.