Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε και ο Ρουπακιάς

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε και ο Ρουπακιάς

Τον πήραν από το σπίτι του δύο αυτοκίνητα της Αστυνομίας - Την Παρασκευή θα οδηγηθεί στη φυλακή

5173117
Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας τον πήραν από το σπίτι του για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ, από όπου αύριο ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο θα οδηγηθεί στη φυλακή.

5173115
5173116


Στο μέλος της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκε ισόβια για ανθρωποκτονία  και κάθειρξη 14 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ρουπακιάς
Κλείσιμο


Οι καταδικασθέντες, εκτός του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λάγου και του Παππά ο οποίος είπε δια του δικηγόρου του πως δεν θα εμφανιστεί, κρατούνται στην ΓΑΔΑ για να οδηγηθούν αύριο στις φυλακές.

Τα μέλη του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής τα οποία καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο σε κάθειρξη 13 ετών και κάτι μηνών (από 5 έως 8 μήνες), έχουν την δυνατότητα, κατά μέσον όρο, να καταθέσουν αίτηση υφ΄ όρων απόλυσης στα 5 περίπου χρόνια φυλάκισης.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έδωσε σήμερα αναστολή εκτέλεσης της ποινής στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Ευστάθιο Μπούκουρα, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτρης Κουκούτσης, στους οποίους όμως έθεσε περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 20.000 ευρών και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η κάθε μήνα).

Ο χρόνος αποφυλάκισης των καταδικασθέντων εξαρτάται από την ποινή που τους επιβλήθηκε, δηλαδή σε πόσα χρόνια έχει καταδικαστεί ο καθένας από τους 39.

Ειδήσεις σήμερα

Γραμμή άμυνας με μάσκες παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 έως τις 05.00 το πρωί

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η λίστα με τους 39 που οδηγούνται στη φυλακή, τα αδικήματα και οι ποινές φυλάκισης

Κουτάβι με... πράσινο χρώμα γεννήθηκε στη Σαρδηνία - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης