Άρτα: Σε ψεύτικο ντουλάπι στην αποθήκη έκρυβε ηρωίνη

Άρτα: Σε ψεύτικο ντουλάπι στην αποθήκη έκρυβε ηρωίνη

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κέρκυρα, Ξάνθη και Καβάλα

heroiin
«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το σπίτι ενός Έλληνα σε χωριό της Άρτας, αλλά δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο και συνέχισαν την έρευνα στην αποθήκη του, όπου κατάφεραν να εντοπίσουν ένα ψεύτικο ντουλάπι στο οποίο έκρυβε τις ποσότητες ηρωίνης που διακινούσε.

Στο εσωτερικό του ντουλαπιού βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, δύο σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους 12,90 γραμμαρίων και μια σε σκόνη βάρους 23,77 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και διάφορα σύνεργα με υπολείμματα ηρωίνης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 130 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κέρκυρα, Ξάνθη και Καβάλα

Έρευνα στην κατοικία ενός άνδρα σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένη μια συσκευασία με 116 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών.

Σε έναν οικισμό της Ξάνθης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν Έλληνα όταν ο εκπαιδευμένος σκύλος που έκανε έρευνα στην κατοικία του βρήκε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 1,70 μέτρου και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Καβάλα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν Έλληνα στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα και εντόπισαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 69,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ειδήσεις σήμερα

Στρέιτ Τσέχος που έδωσε χιλιάδες ευρώ για να μοιάσει στην Μπάρμπι αναζητά... ανοιχτόμυαλη γυναίκα

Άρτα: Σε ψεύτικο ντουλάπι στην αποθήκη έκρυβε ηρωίνη

Στο «κόκκινο» το Στρασβούργο λόγω πανδημίας: Κλειστή φέτος η χριστουγεννιάτικη αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης