Τη διαδικασία που χρειάζεται για την απόφαση της αναστολής των ποινώνστη δίκη της Χρυσής Αυγής, εξήγησε η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.
Όπως εξήγησε, σήμερα θα μιλήσουν μάρτυρες υπεράσπισης -με εξαίρεση τον Ρουπακιά- που είναι κυρίως συγγενείς των κατηγορούμενων.
Όσον αφορά για τις ποινές, η κ. Τζομπατζόγλου, σημείωσε ότι είναι κοντά στο ανώτατο όριο. Ωστόσο, όπως είπε, το δικαστήριο δεν εξάντλησε την αυστηρότητα του όσον αφορά τις ποινές. Για το αν τελικά, θα μπουν στη φυλακή και πόσο τελικά θα καθίσουν μέσα λόγω του νέου Ποινικού Κωδικά, η κ. Τζομπατζόγλου, υπογράμμισε ότι και με τον προηγούμενο να εκτίσουν μόνο τα 2/5 ή 3/5 της ποινής τους.
Υπογράμμισε, πως δεν πρέπει να γίνονται συμψηφισμοί με άλλες υποθέσεις διότι η συγκεκριμένη είναι πολύ διαφορετική, με πολύ συγκεκριμένο κατηγορητήριο και δικογραφία.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.