Βόλος: Εκδικήθηκε την πρώην του με... εικαστικό τρόπο!

Βόλος: Εκδικήθηκε την πρώην του με... εικαστικό τρόπο!

Ο 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε τη μονοκατοικία της σε... πίνακα ζωγραφικής προκαλώντας της μεγάλη οικονομική ζημιά

pinela
Πιο πρωτότυπο τρόπο δεν μπορούσε να βρει για να πάρει εκδίκηση από την πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν διαφορές ένας 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετέτρεψε τη μονοκατοικία της στη Νέα Ιωνία του Βόλου σε... πίνακα ζωγραφικής προκαλώντας της μεγάλη οικονομική ζημιά!

Στην καταγγελία της η 41χρονη Ουκρανή πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου είχε αναφέρει ότι τον Αύγουστο του 2017, ο δράστης είχε βάψει τους εξωτερικούς τοίχους της μονοκατοικίας, τις πόρτες, τα παντζούρια, ακόμη και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού με λαδομπογιές και άλλα χρώματα διαφόρων τύπων και αποχρώσεων, ακόμη και με τσιμεντόχρωμα! Όταν εκείνη αντίκρισε το... πολύχρωμο σπίτι της έπαθε σοκ και αναγκάστηκε να πληρώσει συνεργείο για να το επαναφέρει στην φυσιολογική του μορφή!

Η ασυνήθιστη υπόθεση έφτασε στα έδρανα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, χωρίς όμως την παρουσία του αυτόκλητου... ζωγράφου ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, οπότε καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή για την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Η γυμνή Μέδουσα με το κομμένο κεφάλι του Περσέα γίνεται σύμβολο του... #MeToo στο Μανχάταν

«Έχω εφιάλτες» λέει η μία από τις δύο «αφέντρες» που συνελήφθησαν να γυρίζουν πορνό με ιερέα σε ναό

Στα Ιωάννινα σήμερα έξι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ - Πραγματοποιούν rapid τεστ από σήμερα και για τρεις ημέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης