Ηράκλειο: Φυτεία με τέσσερα κιλά κάνναβης όπλα και κακοποιημένα σκυλιά!

Ηράκλειο: Φυτεία με τέσσερα κιλά κάνναβης όπλα και κακοποιημένα σκυλιά!

Μίνι χασισοφυτεία και στο Ρέθυμνο

minoas
Ένα σωρό νόμους παραβίαζε ένας κτηνοτρόφος που καλλιεργούσε στα ποιμνιοστάσιά του σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος πλήθος χασισόδεντρα με ιδιαίτερα αποδοτική συγκομιδή, είχε στην κατοχή του παράνομα όπλα και παραβίαζε τους κανόνες ευζωίας των πέντε σκύλων που διατηρούσε!

Για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες στην κατοικία και τα μαντριά του δράστη, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος Μινώα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών του Α΄ αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου. Στα ποιμνιοστάσια και γύρω από αυτά, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 23 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, τα οποία είχε ήδη ξεριζώσει για να τα αποξηράνει.

Στους ίδιους χώρους, κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολικά τέσσερα κιλά και 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήθος εργαλεία για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα πέντε σκυλιά για τα οποία βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, αλλά και ένα τμήμα πολεμικού τυφεκίου, φυσίγγια και ένα σπρέι πιπεριού. Ο κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας των ζώων συντροφιάς, καθώς και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Αλλά και στην περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας μετά από έρευνα στην κατοικία του και σε περιβάλλοντες χώρους, όπου κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα: 

Στη δημοσιότητα κρυφή ηχογράφηση με τη Μελάνια να αποκαλεί «τσ@@λα» την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Τι φέρνει στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ

ΔΕΗ: Οι 14 μήνες που άλλαξαν την πορεία προς την χρεοκοπία και οδήγησαν στο success story
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης