Μετά τα μυκονιάτικα πριβέ κορωνο-πάρτι, οι μυστικές συναθροίσεις σε διαμερίσματα της Αθήνας αποτελούν τη νέα μόδα που προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ.
Καθημερινά, η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες για συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους όπου σε λίγα τετραγωνικά στοιβάζονται πολλοί νεαροί διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες και καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ χωρίς φυσικά να τηρούν τις αποστάσεις και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ουσιαστικά εφαρμόζουν αυθαίρετα ένα ακραίο σχέδιο «ανοσίας της αγέλης» χωρίς όμως να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες.
Τα πριβέ – ορθάδικα στα διαμερίσματα, μπαίνουν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ και οι πληροφορίες λένε ότι οι επιτελείς της Κατεχάκη, σε μια προσπάθεια να προλάβουν τα χειρότερα έχουν ήδη θέσει επί τάπητος τα νέα δεδομένα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εκπονήσουν ειδικό σχέδιο για να ελέγξουν την κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.
Οι επικοινωνίες γίνονται μέσα από κλειστά γκρούπ στα social media και τις διαδικτυακές εφαρμογές όπου οι νεαροί μαθαίνουν για τα πάρτι που «τρέχουν», τα σημεία που γίνονται, μέχρι και το μουσικό πρόγραμμα. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλά βίντεο που κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό και αποτυπώνουν τις ξέφρενες «covid-19 βραδιές» στα διαμερίσματα της Αθήνας τα οποία εξετάζονται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.