Αταλάντη: Ρευματοκλοπή από 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς

Αταλάντη: Ρευματοκλοπή από 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς

Έπαιρναν παράνομα ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ με καλώδια που είχαν απλώσει οι ιδιοκτήτες – Συνελήφθησαν επτά άνδρες και έξι γυναίκες

astynomia_1
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης ηλεκτροδοτούνταν παράνομα κλέβοντας ρεύμα από παρακείμενες κολώνες της Δ.Ε.Η. με καλώδια που είχαν απλώσει οι ιδιοκτήτες τους!

Οργανωμένη κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας και συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Αταλάντης.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άνδρες και έξι γυναίκες, οι οποίοι τροφοδοτούσαν παράνομα τα παραπήγματά τους μέσω των καλωδίων, με κίνδυνο να υποστούν ηλεκτροπληξία οι ίδιοι ή περαστικοί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και οι τεχνικοί του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προχώρησαν στην αποσύνδεση των καλωδίων από τις κολώνες.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέες πολεμικές απειλές Ερντογάν: Αν δεν το καταλάβουν πολιτικά, θα το βιώσουν στο πεδίο της μάχης

Εθελοντικές αιμοδοσίες στον Δήμο Αθηναίων από 7 έως 24 Σεπτεμβρίου


Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία» για επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης