Περισσότερα από 100 άτομα γλεντούσαν, έτρωγαν, έπιναν και διασκέδαζαν, εν μέσω των νέων περιοριστικών μέτρων στο Ηράκλειο, με φόντο την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Το περιστατικό κατεγράφη αργά χθες το βράδυ, στον καταυλισμό Ρομά της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου γινόταν το γλέντι αρραβώνα.
Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία, ενοχλημένοι από τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο γλέντι του αρραβώνα συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, και συνέλαβαν στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.