Περισσότερα από 100 άτομα γλεντούσαν, έτρωγαν, έπιναν και διασκέδαζαν, εν μέσω των νέων περιοριστικών μέτρων στο Ηράκλειο, με φόντο την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Το περιστατικό κατεγράφη αργά χθες το βράδυ, στον καταυλισμό Ρομά της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου γινόταν το γλέντι αρραβώνα.
Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία, ενοχλημένοι από τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο γλέντι του αρραβώνα συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, και συνέλαβαν στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco