Χανιά: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δήμο Καντάνου – Σελίνου
Oι ισχυροί άνεμοι εντάσεως έως και 9 Μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο των πυροσβεστών
Μάχη με τις φλόγες συνέχιζαν να δίνουν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές στο δήμο Καντάνου – Σελίνου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου, Αντώνη Περάκη, οι ισχυροί άνεμοι εντάσεως έως και 9 Μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο των πυροσβεστών ενώ από τις 9 το βράδυ τα πύρινα μέτωπα ήταν τρία.
Τα πτητικά μέσα σταμάτησαν τις ρίψεις από αέρος ενώ στο σημείο εκτός από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν εθελοντές και από γύρω χωριά ενώ όμοροι δήμοι έχουν στείλει υδροφόρες και μηχανήματα για την ανάσχεση της πυρκαγιάς
Συγκεκριμένα στις προσπάθειες κατάσβεσης παίρνουν μέρος 117 πυροσβέστες με το αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα Αιγαίου, 54 οχήματα, εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.