Ηγουμενίτσα: Σπείρα έκανε 900 αλισβερίσια τα τελευταία τρία χρόνια!

Ηγουμενίτσα: Σπείρα έκανε 900 αλισβερίσια τα τελευταία τρία χρόνια!

Συνελήφθησαν ο Έλληνας αρχηγός της την ώρα που προμήθευε «φιξάκια» με ηρωίνη σε τρεις χρήστες και τρεις γυναίκες

Hgoumenitsa-narkwtika
Περισσότερες από 900 αγοραπωλησίες ηρωίνης και κάνναβης που εισήγαγε από την Αλβανία, είχε κάνει από τον Οκτώβριο του 2017 μια εγκληματική ομάδα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, αποκομίζοντας κέρδη που ξεπερνούν τα 90.000 ευρώ!

Η σπείρα εξαρθρώθηκε ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε της Δίωξης Ναρκωτικών και, κατά την διάρκεια επιχείρησης με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας, συνελήφθησαν ο Έλληνας αρχηγός της την ώρα που προμήθευε «φιξάκια» με ηρωίνη σε τρεις χρήστες και τρεις γυναίκες, δύο Ελληνίδες και μία αλλοδαπή μέλη της. Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στην σπείρα άλλος ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός.

Σε έρευνες με σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών στα σπίτια και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων, ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων, 126 ναρκωτικά χάπια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος συσκευασίες για «φιξάκια» ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 20 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, δυο μαχαίρια, δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και συνολικά 14.415 ευρώ.

Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα κατά περίπτωση. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και 27 άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από αυτούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κακοκαιρία σε βίντεο - φωτογραφίες: Πλημμύρες, χαλάζι και 9.900 κεραυνοί - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν σήμερα

Κόρινθος: «Ξήλωσαν» τέσσερα ΑΤΜ από εμπορικό κέντρο - Δείτε εικόνες καταστροφής

Ο «Kym» βρήκε 221 συσκευασίες με κάνναβη στη Μυτιλήνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης