Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ένας 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Έδεσσα, όταν τον κατήγγειλαν οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού τους!
Ο φερόμενος ως δράστης απασχολούνταν ως εργάτης γης σε μια κοινότητα του Δήμου Έδεσσας και κατηγορείται ότι την περασμένη Τετάρτη προσπάθησε αρχικά να δελεάσει το 10χρονο αγόρι για να το αποπλανήσει. Όταν εκείνο αντιστάθηκε, το απείλησε για να το κάνει να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του! Το παιδί ανέφερε το γεγονός στον πατέρα του, που ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για την σύλληψη του 30χρονου.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν, αλλά ο Αλβανός προσπάθησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει. Στην προανάκριση φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του ώσπου να οριστεί η δίκη του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.