Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στη Μύκονο, την ώρα που ο Χρυσοχοΐδης συσκεπτόταν με τις Αρχές - Δείτε βίντεο

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στη Μύκονο, την ώρα που ο Χρυσοχοΐδης συσκεπτόταν με τις Αρχές - Δείτε βίντεο

Επιδεικτικά  αδιαφόρησαν  για  την επίσκεψη  Χρυσοχοΐδη   στο νησί  οι μαγαζάτορες της Μυκόνου - Απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού στο Alemagou  στο Scorpios και στο Tropicana

myk-0
Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Μύκονο για να συναντήσει τοπικούς φορείς και στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος με σκοπό να τους ζητήσει να εντείνουν τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, σε τρία από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ του νησιού επικρατούσε συνωστισμός.

Στο υπότροπο Alemagou στην παραλία της Φτελιάς , στο διάσημο Scorpios στη Παράγκα και στο διαχρονικό Tropicana στην παραλία Paradise εκατοντάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένοι συγχρωτίζονταν σα να μην ακούμπησε ποτέ η πανδημία Covid-19 τη χώρα.

Μύκονος 1



Μύκονος 2



Κλείσιμο
Το παράδοξο είναι ότι ο υπουργός έλαβε την επόμενη μέρα τις διαβεβαιώσεις από τα μέλη του συνδέσμου καταστηματαρχών Μυκόνου ότι θα τηρηθούν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ λίγες ώρες πριν σε αρκετά μαγαζιά γινόταν ο κακός χαμός.

RecordIt 9D5E6C9A CBE7 4A58 A0F4 A3B1554C8460


Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά των ιδιοκτητών του μπιτς μπαρ Alemagou, στο οποίο είχε υποβληθεί ξανά πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr.

Χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό όχι μόνο αψήφησαν την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο νησί αλλά αδιαφόρησαν σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η προστασίας της δημόσιας υγείας και μάλιστα σε μια περίοδο που τα κρούσματα στη χώρα μας παρουσιάζουν αυξητική τάση, προκαλώντας ανησυχία στους λοιμωξιολόγους. Ως αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί από σήμερα το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους.

myk1



Ειδήσεις σήμερα:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρή πτώση 0,20% με πενιχρό τζίρο στο κλείσιμο

Η εξήγηση του Δένδια για τη μάσκα του Παναθηναϊκού

Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατερίνα Γκαγκάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης