Ηλιοφάνεια αναμένουμε σήμερα στην Αθήνα, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές κατά τόπους.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.
Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό
Τοπικά έντονα φαινόμενα την Τρίτη στα ηπειρωτικά.
Σταματάει προοδευτικά η αστάθεια από την Τετάρτη
Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές
Κλείσιμο
Σήμερα Δευτέρα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τις Σποράδες, προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς στις Σποράδες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Στερεά και κυρίως στην Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών