Πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών στη Βορειανατολική Αττική παρουσίασε το Forum2020

Πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών στη Βορειανατολική Αττική παρουσίασε το Forum2020

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος ανακοινώθηκε η διοργάνωση, ανάμεσα σε άλλα, τουρνουά μπάσκετ την ημέρα της θλιβερής επετείου της Τραγωδίας στο Μάτι

karax
Πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα που πρωθούνται από την κοινωνία των πολιτών  παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το forum2020 στο Ζούμπερι Αττικής.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν δέκα νέοι επιχειρηματίες από την Βορειοανατολική Αττική καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων, με σκοπό να προωθήσουν νέες πρωτοβουλίες, όπως:
Η διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3x3 στο Μάτι την ημέρα της θλιβερής επετείου της τραγικής πυρκαγιάς στις 23 Ιουλίου
Η αντίθεση στη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό
Κλείσιμο
Η ανάπλαση της παραλίας του Ζούμπερι\
Η βελτίωση του νέου πεζοδρόμου της Νέας Μάκρης.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ζούμπερι την Τρίτη 30 Ιουνίου,  συντόνισε ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος ανέφερε ότι «περνάμε με ταχύτητα από τα αναποτελεσματικά και αδιαφανή κόμματα των πολιτικών στην ειλικρινή κοινωνία των πολιτών» και παρουσίασε τη νέα πρωτοβουλία του mystory.com.gr, ενός καναλιού της νέας εποχής που πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του Facebook και του YouTube.
Την τηλεοπτική επιμέλεια είχε ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, ο οποίος έκλεισε την εκδήλωση με ένα συγκινητικό απόσπασμα της επιστολής μιας νέας μητέρας η οποία μεγαλώνει το παιδί της χωρίς χρήματα. Παρεβρέθηκαν επίσης  Αργύρης Ντινόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος, οι οποίοι όπως ανέφερε ο κ. Καραχάλιος θα συμμετέχουν με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και όχι του πολιτικού στον νέο μιντιακό όμιλο που ετοιμάζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης