Στη σύλληψη 43χρονου Γεωργιανού που είχε στο όχημά του ένα σπαθί σαμουράι προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της ομάδας Ζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, δύο δικυκλιστές της Άμεσης Δράσης έκριναν ύποπτο το βλέμμα του 43χρονου, ο οποίος βρισκόταν εντός του σταθμευμένου οχήματός του, πίσω από τον Ναό της Παναγίας Δέξιας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τον πλησίασαν και διαπίστωσαν ότι στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου υπήρχε ένα σπαθί. Προτού προλάβει να αντιδράσει, οι αστυνομικοί άρπαξαν το σπαθί και του πέρασαν χειροπέδες.
Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.