Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς τις παραλίες
Λίγη δροσιά στις ακτές της Χαλκιδικής, αναζητούν οι Θεσσαλονικείς, ενώ πολλοί επέλεξαν τους προορισμούς της Επανομής και της Περαίας
Ημερήσιες εκδρομές στις κοντινές παραλίες φαίνεται πως επέλεξαν και σήμερα οι Θεσσαλονικείς, καθώς για δεύτερη συνεχή μέρα η κίνηση στις εξόδους της πόλης ήταν αυξημένη.
Με τον υδράργυρο να «τραβάει» την ανηφόρα, πολλοί ήταν εκείνοι που αναζήτησαν λίγη δροσιά στις ακτές της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Καβάλας, ενώ όσοι προτίμησαν τις παραλίες της Θεσσαλονίκης, επέλεξαν τους προορισμούς της Επανομής και της Περαίας.
Από το πρωί,καθυστερήσεις σημειώθηκαν στην ανηφόρα της Καρδίας, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, χωρίς όμως να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό δίκτυο της Χαλκιδικής, αυξημένη κίνηση καταγράφηκε στο φανάρι της Νικήτης, όπου υπάρχει τροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορία και δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα.
Καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων σημειώθηκαν από νωρίς και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, μέσω της οποίας οι λουόμενοι εξέδραμαν για τις δημοφιλείς παραλίες του νομού Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στην ΠΑΘΕ προς Πιερία, αλλά και την Εγνατία Οδό προς Καβάλα. Ειδήσεις σήμερα:
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους