Ο Αλέξανδρος Πατεράκης νέος Αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης νέος Αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

Θα είναι παράλληλα εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό της Συμβούλιο

4987608
Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, με αρμοδιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Πατεράκης, ο οποίος θα είναι παράλληλα εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Πατεράκης προσχωρεί στη ΔΕΗ μετά από πενταετή θητεία στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Lumia Capital, ενώ παράλληλα, από το 2018 κατείχε τη θέση του Chief Information Officer στην AXIATA Celcom, εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών στην Μαλαισία.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, πρόεδρος της Infotech Mobily India Pvt Ltd στην Ινδία και Chief Information Officer της Etihad Etisalat (Mobily) στη Σαουδική Αραβία, ασχολούμενος ενεργά με την προώθηση του μετασχηματισμού σε τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT), Chief Information Officer στη Vodafone Greece, διευθυντής Πληροφορικής στην Tellas και επικεφαλής της Διεύθυνσης Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην MicroAge, Management Consultant στην Arthur Andersen (Accenture) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατόπιν στην Ελλάδα.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Υπολογιστών και Μαθηματικών από το University of La Verne.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης