Χρηματιστήριο Αθηνών: Επανήλθε στα κέρδη η Αθήνα

xrimatistirio-athinas-dyo

Στις 13:00 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 775 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,32%

Επανήλθε στα κέρδη η Αθήνα, καθώς οι αγοραστές ορίζουν εδω και καιρό την δυναμκή της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς στις τελευταίες παρουσιάσεις των ελληνικών τραπεζών στις ΗΠΑ, τα αμερικανικά funds ενδιαφέρονται για δυο πράγματα: Την μακροοικονομική εικόνα της Ελλάδας και δεύτερον για ένα ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν ανησυχούν ούτε για την μείωση των κόκκινων δανείων καθώς το 2018 επιτεύχθηκε μια σημαντική μείωση κατά 15 δισ. ευρώ.

Πριν τις αναβαθμίσεις λοιπόν της ελληνικής οικονομίας, τα αμερικανικά funds προεξφλούν το εκλογικό αποτέλεσμα και η αγορά συνεχίζει με μικρές διορθώσεις προς τις 850 -900 μονάδες.

Πριν απο λίγο (ώρα 13:00) ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 775 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,32%. Κέρδη 1,16% για την Εurobank στα 0,7415 ευρώ. Άνοδος 1,17% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,9495 ευρώ. Κέρδη 2,78% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,737 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

platforma-axtsioglou-dyo

Η ηλεκτρονική αίτηση θα γίνεται αρχικώς στον ΕΦΚΑ για τους μη μισθωτούς, όπου λαμβάνει χώρα ο εθελοντικός επανυπολογισμός, και ακολούθως η διαδικασία θα συνεχίζεται ηλεκτρονικά στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για την επιλογή των δόσεων

1