Χρηματιστήριο Αθηνών: Επανήλθε στα κέρδη η Αθήνα

xrimatistirio-athinas-dyo

Στις 13:00 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 775 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,32%

Επανήλθε στα κέρδη η Αθήνα, καθώς οι αγοραστές ορίζουν εδω και καιρό την δυναμκή της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς στις τελευταίες παρουσιάσεις των ελληνικών τραπεζών στις ΗΠΑ, τα αμερικανικά funds ενδιαφέρονται για δυο πράγματα: Την μακροοικονομική εικόνα της Ελλάδας και δεύτερον για ένα ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν ανησυχούν ούτε για την μείωση των κόκκινων δανείων καθώς το 2018 επιτεύχθηκε μια σημαντική μείωση κατά 15 δισ. ευρώ.

Πριν τις αναβαθμίσεις λοιπόν της ελληνικής οικονομίας, τα αμερικανικά funds προεξφλούν το εκλογικό αποτέλεσμα και η αγορά συνεχίζει με μικρές διορθώσεις προς τις 850 -900 μονάδες.

Πριν απο λίγο (ώρα 13:00) ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 775 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,32%. Κέρδη 1,16% για την Εurobank στα 0,7415 ευρώ. Άνοδος 1,17% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,9495 ευρώ. Κέρδη 2,78% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,737 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

house

Αλλάζει το σχέδιο για έκπτωση φόρου με δαπάνες ανακαίνισης - Τελικώς, το 40% θα αφαιρείται από το φορολογητέο εισόδημα - Η πληρωμή πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά - Μικρότερα εισοδήματα όμως δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, για να ζητούν αποδείξεις

logo

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

f1-1

Μεγαλοεπενδυτές και ιδιώτες ρίχνουν στην αγορά βίλες εκατομμυρίων ευρώ σε Μεσσηνία, Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Τζια με στόχο να προσελκύσουν «χοντρά πορτοφόλια», που θέλουν να επενδύσουν σε πολυτελή ακίνητα.