Η ενίσχυση του δολαρίου προκάλεσε απώλειες για τον χρυσό

gold_monday

Σε ποια επίπεδα διαμορφώθηκε η τιμή της ουγγιάς τη Δευτέρα

Με απώλειες έκλεισε τη Δευτέρα τη τιμή του χρυσού, καθώς η ενίσχυση του δολαρίου προκάλεσε πιέσεις στο πολύτιμο μέταλλο, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ειδικότερα, ο χρυσός Απριλίου έχασε 6,60 δολ. ή 0,5%, πέφτοντας στα 1.311,90 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε το ασήμι, με το συμβόλαιο Μαρτίου να χάνει 11,9 cents ή 0,8% στα 15,69 δολ. ανά ουγγιά. Ο χαλκός Μαρτίου υποχώρησε 0,7% στα 2,79 δολ. η λίβρα.

Αναφορικά με την πορεία των υπόλοιπων μετάλλων, η πλατίνα Απριλίου σημείωσε βουτιά 2% στα 786,60 δολ. ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Μαρτίου έχασε 1,1% στα 1.356,80 δολ. ανά ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.

forologikes_apodeikseis_arthro

Τραπεζικά και νομικά «παράθυρα» ανησυχούν τους ελεγκτές - «Υψηλού ρίσκου» η φοροδιαφυγή το 2019: μπορεί να ακυρώσει τις φοροελαφρύνσεις του 2020 - Καμπάνια για να μάθουν οι τουρίστες την «apodixi»

294