
Ό ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι προφανώς προβληματικός γι'αυτό και δεν κατάφερε να τραβήξει την οικονομία όταν η χώρα κατέρρευσε. Οι περισσότερες επιχειρήσεις παραμένουν κρατικοδίατες χωρίς εξαγωγές. Οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να κατηγορηθούν για φοροδιαφυγή. Οι λιγοστοί ΔΥ της λίστας όμως κατηγορούνται για διαφθορά ΚΑΙ φοροδιαφυγή. Χρησιμοποιούν τη θέση τους και το κράτος για να πλουτίζουν.
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο αχρείος ΚΛΕΦΤΗΣ Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο. Την δική του κουλτούρα ακολουθούν. ΠΑΣΟΚ= ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Εδω εχει συμβουλους με 200εκ 60 ατομα, εχει 9 αγροτικες με 9εκ κ εσεις βρηκατε παλι δημοσιους υπαλληλους. Ναι αυτοι οι 10ποσοι ειναι ψαξε τους. Φυσικα μπορει να ειχαν καποιοι απο περιουσια τους, οπως οι εφοπλιστες κ αλλοι παρανομα. Αλλα ρε παιδια αυριο που θα βρεχει νομιζω οτι φταινε οι δημοσιοι. Δεν ειδα να ψαχνουν τον αλλον που αγορασε ολο το νοικοκυριο κ το εβαλε στην εταιρεια γ να παρει πισω φπα, δεν ειδα να ψαξουν αυτον που δηλωνει 3000-5000 το χρονο αλλα κατα αλλα ζει μια χαρα με 3 αυτοκινητα, σπιτια κ 50ιντσες οθονες. Α επισης για το χαλαζι φταει ο δημοσιος υπαλληλος που δεν ενημερωσε σωστα τους υπολοιπους. Ολοι δημοσιοι ειναι κ αυτος που παιρνει επιδοτηδεις, κ ο κρατικοδιαιτος κ αυτος που περιμενει δημοσιους γ πελατες.
για να πιασουν αυτους στους οποιους αναφερεσαι πρεπει να δουλεψουν πρωτα οι ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και ΚΗΦΗΝΕΣ Δ.Υ Καταργηση της μονιμοτητας στο δημοσιο, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ να φυγει το κοπριταριο
Ψηφιζω αυτους που θα κλεισουν τους κλεφταραδες φυλακη και θα τους παρουν πισω τα κλεμενα. οποιοι και ναναι αυτοι οπως και να λεγονται.Η υποθεση κλεψιας και ατιμωρησιας στην Ελλαδα ειναι παγκοσμιο φαινομενο για να μη πω οτι ειναι το αγαπημενο σπορ των Ελληνων.Δεν ειναι αρκετο να λεμε βρηκαμε τοσους κλεφτες με τοσες καταθεσεις στο εξωτερικο και μετα τιποτα να τα ξεχναμε ολα. Υπαρχουν πρωην υπουργοι που εκαναν κακουργηματα που ειναι η δικαιοσυνη?καθαρισαμε με εναν Ακη?
μην πιστευετε τα ανθελληνικα γερμανικα δημοσιευματα,σε ολες τις δεκο δουλευουν σκληρα για 500ευρω μισθο,μην τα πιστεευτε,αυτο θελουν οι γερμανοι,να μας βαλουν να σκοτωθουμε μεταξυ μας,τα μαυρα λεφτα ανηκουν στους ελευθερους επαγγελματιες που τα κονομανε χοντρα,δεν κοβουν αποδειξεις και πανε τα λεφτα τους στην ελβετια γιατι εμφανιζουν μηδενικα εισοδηματα..
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΜΕ45000000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ300000000 ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΣ 89999999999 ΕΥΡΩ ΠΟΛΙΤΙΚΠΟΣ00 90000000000 ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ 45000000 ΑΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Σίγουρα οί Πορτογάλοι δεν είχαν την τεράστια διαφθορα πού υπηρχε στην Ελλάδα ! Στό αδιέξοδο πού βρέθηκε η χώρα τους δεν είχαν ουτε Σαμαρα ουτε Τσίπρα πού θα έσκιζαν τά μνημόνια ! Προσπάθησαν ολοι μαζι να διορθώσουν τα κακως κείμενα ! Ο Παπανδρεου στην Ευρώπη και στους ελληνες είπε την άλληθεια . Οτι τό μνημονιο ειχε γραφτεί από την ΝΔ δεν το ήξερε ο κ Σαμαρας ; Και κατι αλλο τό κακο μνημονιο γιατι ποτε δεν δημοσιεύτηκε απο τα ΜΜΕ .
Ο Παπανδρεου στην Ευρώπη και στους ελληνες είπε την άλληθεια . Οτι τό μνημονιο ειχε γραφτεί από την ΝΔ δεν το ήξερε ο κ Σαμαρας ; Και κατι αλλο τό κακο μνημονιο γιατι ποτε δεν δημοσιεύτηκε απο τα ΜΜΕ . καλα μεγαλε εσκισες!!!!!!!!!!εχεις μπερδεψει τις βουρτσες Ληγμενα καργα. ΕΧΕΙς ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ??
Οι περισσότερα δεν νομίζω Να εχουν κανει φοροδιαφυγή διοτι ο πραγματικός μισθός τους δεν δικαιολογεί αυτα τα ποσά οποτε ειναι κλεμενα ...η εχουν κανει υπαιξερεση η απο άλλες διαφορετικές εγκληματικές ασχολίες και το κρατος δεν τολμά να τους τα κατασχέσει αλλα μιλά για φορολογιςη ωστε να μονιμοποιοιθει το εγκληματικό χρημα.ΑΙΣΧΟΣ