Θεοχάρης: Μην υποβάλετε από τώρα το Ε9 για τα αγροτεμάχια, γιατί πέφτει το Taxis

Θεοχάρης: Μην υποβάλετε από τώρα το Ε9 για τα αγροτεμάχια, γιατί πέφτει το Taxis

Έκκληση στους φορολογουμένους να υποβάλουν τις δηλώσεις Ε9 για τα αγροτεμάχια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου λόγω υπερφόρτωσης του Taxisnet

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση του μικρού Άλεξ!
Θεοχάρης: Μην υποβάλετε από τώρα το Ε9 για τα αγροτεμάχια, γιατί πέφτει το Taxis
Να μην υποβάλουν οι φορολογούμενοι δηλώσεις Ε-9 για αγροτεμάχια μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ζητά με μήνυμά του στο Τwitter ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χ. Θεοχάρης, προκειμένου να υποβάλλονται έως τότε μόνο οι δηλώσεις Ε-9 για ακίνητα με κτίσματα, καθώς υπάρχουν προβλήματα υπερφόρτωσης του ηλεκτρονικού συστήματος Taxisnet.

Με το μήνυμά του μέσω του Τwitter ο κ.Θεοχάρης καλεί τους φορολογούμενους να υποβάλουν τα στοιχεία του Ε-9 για τα αγροτεμάχια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία για τα αγροτεμάχια.

Κλείσιμο


Σημειώνεται ότι η σχετική αναφορά του κ. Θεοχάρη δεν αφορά σε αγροτεμάχια που έχουν κτίσματα με ημιυπαίθριους ή όχι και τα οποία πωλήθηκαν ή μεταβιβάσθηκαν το 2012 και τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθερών Επαγγελματιών απέστειλε τη Δευτέρα επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων με την οποία ζήτησε να προσδιορισθεί νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ακινήτων λόγω μη λειτουργίας του συστήματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης