Πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Η εταιρεία έχει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφάλιση μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων στην Ελλάδα, και στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη.

evropi_asfalistiki_protothema

Sponsored content

Διαθέτοντας υψηλό capacity, μεγάλο εύρος καλύψεων, αλλά και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφάλιση μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων στην Ελλάδα, αποφάσισε να αναπτυχθεί και στις ασφαλίσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης «Business Protect» και «Business Advanced».

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τα τελευταία χρόνια έχει καταβάλει πάνω από 40 εκατ. Ευρώ σε αποζημιώσεις καλύπτοντας συνασφαλιστικά 11 από τα μεγαλύτερα καταστροφικά γεγονότα, τα οποία προκλήθηκαν κυρίως στο χώρο των επιχειρήσεων.

pexels_evropi

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Στον τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει δύο προγράμματα, το «Business Protect» και το «Business Advanced», τα οποία απευθύνονται σε Επιχειρήσεις με Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο μέχρι € 5.000.000 για οικοδομή και περιεχόμενο (Εξοπλισμός, Εμπορεύματα).

Με το πρώτο, παρέχονται βασικές καλύψεις για ζημιές όπως πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, πτώση αεροσκαφών & τρομοκρατικές ενέργειες/ κακόβουλες ενέργειες και με το δεύτερο, εξασφαλίζονται επιπλέον παροχές όπως κλοπή / ληστεία, θραύση κρυστάλλων, αστική ευθύνη από λειτουργία χώρου, αλλοίωση εμπορευμάτων, βραχυκύκλωμα με & χωρίς εστία φωτιάς, επίδομα διακοπής εργασιών κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ασφαλιστικές καλύψεις των προγραμμάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

evropi_photo_3

Ασφαλίσεις Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
Πρόκειται για μία από τις πλέον προηγμένες ασφαλιστικά, καλύψεις, που περιλαμβάνεται στα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια των επιχειρήσεων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ασφαλίσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική καλύπτει την αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου για Σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημίες που θα προκληθούν σε τρίτους, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης και οφείλονται σε ατύχημα το οποίο θα συμβεί από την λειτουργία των χώρων της και για το οποίο ατύχημα υπεύθυνος από Νόμο θεωρείται ο ασφαλιζόμενος.

pexels_evropi_2

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική καλύπτει την αστική ευθύνη σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων όπως πχ. τα εμπορικά καταστήματα, γραφεία, γυμναστήρια, σχολές χορού, εκπαιδευτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Παρέχει επίσης, την κάλυψη επαγγελματικής αστικής ευθύνης σε διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών, όπως φαρμακοποιοί, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, ασφαλιστές κλπ., ενώ αντίστοιχες καλύψεις παρέχονται και σε φορείς, συλλόγους και σωματεία.

5W1A9407__Large_

Ποια είναι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1985 από ένα ισχυρό ασφαλιστικό όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας και το 1993 το 100% των μετοχών της εξαγοράστηκε από το Νικόλαο Α. Μακρόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

evropi_photo_1

Βάσει των κανόνων της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής και της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Δείκτης Φερεγγυότητας (SCR ratio) της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανέρχεται σε ποσοστό 201,87%, με ημερομηνία αναφοράς την 31/12/2023, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς γεγονός που την κατατάσσει στις πλέον αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες του κλάδου της. Παρά τις μεγάλες ζημιές που υπέστη η Εταιρεία από την κακοκαιρία Daniel, τα κέρδη προ φόρων της Εταιρείας για το έτος 2023 ανήλθαν σε € 5,2 εκ. αυξημένα κατά 20% σε σχέση με τα αντίστοιχα κέρδη του 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην ιστοσελίδα της: https://europe-asfalistiki.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης