Συντάξεις Μαρτίου: Πληρώνονται νωρίτερα λόγω της Καθαράς Δευτέρας - Οι πιθανές ημερομηνίες

Συντάξεις Μαρτίου: Πληρώνονται νωρίτερα λόγω της Καθαράς Δευτέρας - Οι πιθανές ημερομηνίες

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τις 22 Φεβρουαρίου καθώς εκτός από τις λιγότερες ημέρες που έχει ο μήνας είναι και η αργία της Καθαράς Δευτέρας

sidakseis-pliromes
Νωρίτερα από τις συνηθισμένες ημερομηνίες αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου οι οποίες μάλιστα θα είναι και αυξημένες καθώς προβλέπεται να δοθούν μαζί και τα αναδρομικά ποσά της αύξησης του 7,75% από τον Ιανουάριο. Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα και μετά από πολλά χρόνια οι συνταξιούχοι είδαν αυξημένες τις συντάξεις κατά 7,75% αλλά δεν έλαβαν το αναδρομικό ποσό του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τις 22 Φεβρουαρίου καθώς εκτός από τις λιγότερες ημέρες που έχει ο μήνας είναι και η αργία της Καθαράς Δευτέρας. Ετσι οι περίπου 2,46 εκατ. συνταξιούχοι θα δουν νωρίτερα τα ποσά στους λογαριασμούς τους με την αποπληρωμή να ολοκληρώνεται μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα όμως εκτός από την αύξηση που ήδη έχει μπει θα λάβουν αναδρομικά και το αντίστοιχο ποσό της αύξησης του μήνα Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών:

Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα γίνει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8


Ειδήσεις σήμερα:

Τι είναι το φαινόμενο της «αρμονικής κατάρρευσης» που προκάλεσε την μεγάλη καταστροφή στην Τουρκία

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης

Η Aστυνομία «αγγίζει» τους ληστές της Rolex - Tα τρία λάθη που τους πρόδωσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης