Αλεξάνδρα Γκράβας: Η Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο που «κατακτά» το Μεξικό

Αλεξάνδρα Γκράβας: Η Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο που «κατακτά» το Μεξικό

H Αλεξάνδρα Γκράβας έβαλε το... σομπρέρο της και πραγματοποίησε την έκτη περιοδεία της στο Μεξικό, όπου και πραγματοποίησε τρεις συναυλίες - Διαβάστε τις δηλώσεις της στο protothema.gr

aleksandra-gkrabas-i-ellinida-metzo-katakta-tin-kina_w_lm
Μία Ελληνίδα  μέτζο-σοπράνο, η Αλεξάνδρα Γκράβας, «κατακτά» το Μεξικό. H Αλεξάνδρα Γκράβας έβαλε το... σομπρέρο της και πραγματοποίησε την έκτη περιοδεία της στο Μεξικό, όπου και πραγματοποίησε τρεις συναυλίες. Όπως λέει στο «protothema.gr» η κ. Γκράβας, «αγαπώ το κοινό στο Μεξικό που με έχει κερδίσει για πάντα με την αγάπη του στη μουσική».

Η κ. Γκράβας είναι πολύ δημοφιλής στο κοινό του Μεξικού. Η διεθνής μέτζο-σοπράνο, η οποία έχει ήδη εμφανισθεί με μεγάλη επιτυχία και έχει δώσει συναυλίες κατ’ επανάληψη στη μαγευτική χώρα  των Μάγιας και των Αζτέκων, μιλά με μεγάλο ενθουσιασμό για τις εμφανίσεις της και φέτος.
MC_


«Το Μεξικό είναι πλέον ένας λατρεμένος προορισμός που μου έχει χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες και σταθερές φιλίες. Ένας τόπος που πλέον επισκέπτομαι κάθε χρόνο και αποτελεί μια ακόμα πατρίδα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος ήμουν καλεσμένη για έκτη χρονιά στο Μεξικό, έναν τόπο που με έχει κερδίσει για πάντα», λέει η Αλεξάνδρα Γκράβας και αναφέρεται στην πρώτη εμφάνισή της στην πόλη του Μεξικού, όπου είχε παρουσιάσει μελοποιημένο Καβάφη σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: «τότε ήταν που δημιουργήθηκε αυτός ο άρρηκτος δεσμός ανάμεσα σε μένα και το κοινό του Μεξικού. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις της, τονίζει: «Έως σήμερα έχω τραγουδήσει στα μεγαλύτερά τους θέατρα, όπως στο Palacio de Bellas Artes (Πόλη του Μεξικού) και το περίφημο Degollado theatre (Γκουανταλαχάρα). Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική παροικία που με υποδέχεται θερμά κάθε φορά που πηγαίνω».

Η πρώτη μάλιστα συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας στο Μεξικό έγινε για την υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας με μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση.

Κλείσιμο
catrinas_3


Η ερμηνεύτρια τραγούδησε για πρώτη φορά στην πόλη της Τολούκα με αφορμή την πρόσκληση του Festival Del Alfenique En Toluca (Dias de los Muertos). Ως πολύ τιμητική θεωρεί η διεθνής ερμηνεύτρια την πρόσκληση από το περίφημο Festival που έγινε στο θέατρο Felipe Villanueva, ένα κορυφαίο έθιμο και γεγονός στο Μεξικό (https://tolucalabellacd.com/2019/10/08/donde-ir/programa-completo-feria-del-alfenique-toluca-2019/). Η περιοδεία της ολοκληρώθηκε με μια συναυλία στο θέατρο Palcco της Γκουανταλαχάρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης