Το «Αυτό» επιστρέφει: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς ΜακΑβόι και Μπιλ Χέιντερ στο καστ

Το «Αυτό» επιστρέφει: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς ΜακΑβόι και Μπιλ Χέιντερ στο καστ

Το «It: Chapter 2» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2019

it
Μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους της ταινίας «It», μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, οι απανταχού φαν του αναρωτιούνταν πότε θα ανακοινωθεί το καστ του Chapter 2. (σσ. το δεύτερο μισό του βιβλίου του διαδραματίζεται 27 χρόνια μετά το πρώτο, όπου το Loser’s Club επιστρέφει στην γενέτειρά του, το Ντέρι, για να αντιμετωπίσει ξανά τον φονικό κλόουν Pennywise).

Ήδη έχει γίνει γνωστό το όνομα της Τζέσικα Τσάστεϊν, η οποία θα ενσαρκώσει την Μπέβερλι, την κοκκινομάλλα μέλος της παιδικής ομάδας, που στο πρώτο μέρος έπαιξε η Σοφία Λίλις.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι Τζέιμς ΜακΑβόι («Εξιλέωση», «Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα) και Μπιλ Χέιντερ («SNL») είναι δύο ακόμη ονόματα που βρίσκονται στις διαπραγματεύσεις για το σίκουελ της ταινίας.

Ο ΜακΑβόι αναμένεται να παίξει το ρόλο του Bill Denbrough, του ανεπίσημου αρχηγού της ομάδας, οποίος γίνεται διάσημος συγγραφέας και στην πρώτη ταινία τον ενσάκωσε ο Τζέιντεν Λίμπερχερ. Ο Χέιντερ θα αναλάβει τον ρόλο του πολυλογά, πλακατζή Ρίτσι Τόζιερ.

Στο ρόλο του Pennywise θα επιστρέψει ο Μπιλ Σκαρσγκαρντ, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ξανά ο Άντι Μουσκιέτι.

Δεν έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω ονόματα για το καστ του Chapter 2, οπυ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Κλείσιμο
Σημειωτέον, ότι η πρώτη ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, ξεπερνώντας τα 650 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

IT - Official Teaser Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης